2e plaats ster*** dubbeltoernooi in Best

Het weekend van 18 en 19 januari speelde Jordy samen met zijn dubbelpartner Ruben Spaander het ster*** dubbeltoernooi in Best. Zij waren als eerste geplaatst en hadden hierdoor een bye in de eerste ronde.

Zaterdagmiddag werd de kwartfinale gespeeld. De eerste set verliep moeizaam en na een achterstand weggewerkt te hebben ging de set met 7-5 naar Jordy en Ruben. De tweede set gaf een heel ander beeld. Met aanvallend spel werden de tegenstanders in de verdediging gedrukt met als resultaat een 6-1 setwinst.

Zondag om 12:00 uur gingen de jongens van start in de halve finale. Ook nu weer hadden zij moeite om in hun ritme te komen doordat de tegenstanders het spel ontregelden. Ook nu weer werd de eerste set gewonnen met 7-5. De tweede set lag het initiatief bij Jordy en Ruben en de set werd met 6-3 gewonnen.

In de finale moest het nu gebeuren. Met goed spel, het onder druk zetten van de tegenstander, was de winst in de eerste set met 6-2 binnen. In de tweede set kwamen de tegenstanders op voorsprong en bij de stand 3-5 blesseerde Ruben zich aan zijn knie dusdanig dat hij niet verder kon spelen. Een zeer ongelukkig einde aan een mooie partij.
Wat overbleef was een 2e plaats.