Prima resultaten bij Spreng en Daan Open

De afgelopen 2 weken heeft Jordy met goed resultaat het OTV SPRENG Open en het DAAN Open afgesloten. Het resultaat mag er zijn met twee eerste plaatsen in de HD4, een tweede en een halvefinaleplaats in de HE4.

In de week van 15 t/m 21 juni speelde Jordy in het OTV SPRENG Open in Oosterbeek. Zijn start in de HE4 was moeizaam maar aan het einde van een 3 setter stapte hij als winnaar van de baan. In de dubbel speelde hij goed met zijn dubbelpartner voor dit toernooi Rob Hendriks. Samen wonnen zij alle wedstrijden en werden winnaar van de HD4.
In de enkel volgde nog een kraker tegen de nummer 1 geplaatste. Jordy speelde goed geconcentreerd en zijn tegenstander wist geen raad met het vaste spel van Jordy. In twee sets besliste Jordy de wedstrijd. In de halve finale moest hij het opnemen tegen zijn dubbelpartner bij het volgende toernooi, Tim Evers. Het werd een spannende wedstrijd waarin Jordy op de beslissende momenten net teveel foutjes maakte. Hierdoor ging de wedstrijd in 2 sets verloren.

De week die daarop volgde stond in het teken van het DAAN Open in Velp. Het toernooi begon met veel regen waardoor de eerste wedstrijden binnen gespeeld werden. Gedurende het toernooi werd het weer beter en konden de wedstrijden buiten gespeeld worden. In de HD4 speelden Jordy en Tim in een poule. In alle wedstrijden namen zij het initiatief en met goed samenspel wonnen zijn alle wedstrijden en daarmee de titel.
Ook in het enkelspel zette Jordy de goede lijn van de week daarvoor door. Door de rally aan te gaan met zijn tegenstanders en op het beslissende moment het punt te pakken won hij de eerste wedstrijden.
De kwartfinale werd een echte thriller. Na een 2-5, 0-40 achterstand leek de eerste set verloren. Maar Jordy kwam terug, verloor geen game meer en won de set met 7-5. In de tweede set was het beeld weer compleet anders en verloor Jordy op de beslissende punten. De set ging met 0-6 verloren. In de beslissende 3e set rok Jordy aan het langste eind en won deze met 6-4.
De halve finale werd een 2 setter waarbij de kansen telkens keerden en Jordy met de winst naar huis ging.
In de finale was de tegenstander te sterk en speelde Jordy niet zijn beste spel. In 2 sets ging de wedstrijd verloren.