Prima start in winterjeugdcircuit

Zaterdag 7 en zondag 8 november heeft Jordy deelgenomen aan het winterjeugdcircuit. 2 van de 3 wedstrijden werden gewonnen.

Op zaterdag ging Jordy de baan op voor de eerste ronde. Hij begon goed, maar zijn tegenstander kwam steeds beter in de wedstrijd. beiden speelden goed en ondanks goed spel van Jordy verloor hij de eerste set met 4-6.
In de tweede set bleef Jordy goed spelen en bleef wachten op zijn kansen. De tegenstander ging meer fouten maken en probeerde te forceren. Jordy won de set met 6-4.
De derde set was beslissend, maar de tegenstand was gebroken en Jordy won met 6-1.

Aan het einde van de dag stond de 2e ronde gepland. Van te voren stond vast dat dit een spannende wedstijd zou worden want Jordy had een geduchte tegenstander.
Aan het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Aan het eind van de set brak Jordy de tegenstander en won de set met 6-4.
Ook nu bleef Jordy geconsenteerd spelen en nam direct een 3-0 voorsprong, maar de tegenstander kwam sterk terug. Uiteindelijk moest een tiebreak de beslissing brengen. Jordy speelde goed en won de tiebreak met 7-4

De derde ronde werd gespeeld op zondag. Jordy moest het opnemen tegen een sterke tegenstander. Deze zette direct veel druk en Jordy kon hier niet onderuit komen. Met 2-6 ging de eerste set verloren.
Bij het begin van de tweede set herstelde Jordy zich en ging het gelijk op, echter de tegenstander nam het initiatief weer snel over en ook deze set ging met 2-6 verloren.

Ondanks het verlies van de laatste wedstrijd was het een prima weekend.