Sponsorvoorstel

Wij hopen dat u na het lezen van deze uitnodiging tot sponsoring bereid bent om de tenniscarrière van Jordy verder mogelijk te maken door een bijdrage te leveren, financieel of in natura.
Als tegenprestatie zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Voeren van de naam van de sponsor op kleding en tennisaccessoires
  • Rol spelen in advertentiecampagne
  • Website ter ondersteuning van de stichting. Hierop zijn diverse mogelijkheden om u als sponsor te presenteren als begunstiger van de stichting.
  • Indien uw bedrijf een sportdag of andere activiteit organiseert kan Jordy een demonstratiepartij spelen tegen kinderen en/of medewerkers van uw bedrijf.
  • Periodiek een item opnemen in uw personeelsblad en/of bedrijfsmagazine  waarin u de ontwikkeling van Jordy volgt en waarbij u uw maatschappelijke betrokkenheid kunt tonen door het sponsoren van een talent.
  • Uitnodigen voor competitiewedstrijden en toernooien.

De relatief nog jonge leeftijd van Jordy biedt u als sponsor ook mogelijkheden om mee te groeien in zijn ontwikkeling. Voor een langere periode kan hij geassocieerd worden met uw bedrijf.
Dat Jordy naast zijn schoolloopbaan ook nog een sportcarrière nastreeft welke mede mogelijk gemaakt wordt door uw bijdrage,  laat zien dat u maatschappelijk betrokken bent.

De exposure die met Jordy bereikt wordt is direct te vertalen in:

  • ROC Nijmegen. Hier zitten meer dan 10.000 leerlingen op. Het Johan Cruyff College maakt hier onderdeel vanuit. Omdat de school zich wil profileren met deze topsport vriendelijke opleiding zal er op diverse manieren aandacht aan geschonken worden. Hierdoor bereikt u een grote doelgroep, waaronder ook ouders.
  • Jordy speelt landelijke en regionale toernooien en is daar een bekend gezicht. Hierdoor zal uw bedrijfsnaam snel in relatie gebracht worden met Jordy.
  • Tennisclub Bemmel, TV Beekhuizen en OTV. De tennisclubs waar Jordy lid van is. Bij TV Beekhuizen en OTV speelt hij in het 1e team. Gezamenlijk hebben zij bijna 3000 leden. Door hen wordt zijn tenniscarrière nauwlettend gevolgd.

Samengevat hopen wij dat u enthousiast geworden bent om Jordy zijn droom waar te maken;
Professioneel tennisser worden. Mede mogelijk gemaakt door uw ondersteuning.

Vul het contactformulier in via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

contact