Trilogie in de herendubbel

Zondag 12 juli heeft Jordy voor de derde keer op rij de heren dubbel finale gewonnen!!
– 1e in OTV, HD4.
– 1e in Beekhuizen, HD4.
– 1e in Shot Zeist, HD actuele ranking.

De afgelopen week speelde Jordy het Open Shot toernooi in Zeist.
Op maandag speelde hij voor de eerste keer de kwalificatie van een NRT**.

In de eerste ronde moest hij het opnemen tegen de nummer 2 geplaatst. Jordy speelde goed, maar zijn tegenstander wist op de beslissende momenten de punten te scoren. Na een wedstrijd met lange games ging de wedstrijd verloren met 2-6, 4-6.

Hierna speelde hij het open toernooi waarbij hij in de C-groep ingedeeld was.
In de enkel kwam Jordy tot de kwartfinale. De eerste wedstrijd won hij eenvoudig met 6-2, 6-0.
De tweede wedstrijd was een echte thriller waarbij Jordy doormiddel van 2 tiebreak’s de wedstrijd met 7-6, 3-6 en 7-6 won.
In de kwartfinale waren de rally’s weer erg lang. De tegenstander was niet te breken en de wedstrijd ging met 4-6, 3-6 verloren. Ondanks de uitslag was het een prima wedstrijd.

In de dubbel speelde Jordy ook dit toernooi met Tim Evers als dubbelpartner. De eerste wedstrijd was een makkelijke winst met 6-2, 6-0.
De tweede wedstrijd ging het lang gelijk op. De eerste ging met 7-5 naar Tim en Jordy. In de tweede set kwamen de tegenstanders sterk terug en wonnen deze met 5-7. Jordy en Tim herpakten zich en wonnen de derde set met 6-4.
In de halve finale maakten de jongens een vliegende start door de eerste set met 6-1 te winnen. Maar in de tweede set verslapte de aandacht en gingen de tegenstanders met 3-6 met de setwinst er vandoor. De derde set was met 6-3 weer voor Jordy en Tim
Op zondag was de kans om voor de 3e keer op rij een finale in de dubbel te winnen.
Direct werden de tegenstanders onder druk gezet. Met 6-4 en 6-1 was de winst een feit!
De dubbel