Wat is de Fancard?

De Jordy Visser FanCard is een nieuw initiatief van Topsport Gelderland en de European Sports Company. Voor minimaal € 30,00 per jaar kunt u al fan worden van Jordy.
Dus voor slecht € 2,50 per maand maakt u hem al blij!!

De European Sports Company zet zich in voor sportverenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe.
Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om de Jordy Visser FanCard te verzorgen.
Zodoende is er nu de Jordy Visser FanCard, de kaart waarmee het mogelijk wordt dat u als Jordy Visser fan met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd Jordy extra steunt!
Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is uw Jordy Visser FanCard geldig door het hele land.

U winkelt goedkoper en Jordy heeft extra sponsorinkomsten. Als u uw Jordy Visser FanCard maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goed komt.

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen:

Hoe werkt het?
Met uw Jordy Visser FanCard krijgt u toegang tot het uitgebreide voordeelnetwerk van de FanCard. Het is uw persoonlijke kortingspas en dè manier om Jordy te steunen.
Bij elke aankoop die u doet wordt het kortingsbedrag bijgeschreven op uw FanCard. De helft hiervan gaat naar Jordy, de andere helft krijgt u bijgeschreven op uw persoonlijke Jordy Visser FanCard rekening.
U kunt vervolgens zelf kiezen wat u met die opgespaarde punten doet. U kunt in de winkel ermee betalen, u kunt het overboeken naar een vriend(in) of naar Jordy als extra sponsoring. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Hoeveel is een spaarpunt waard?
1 spaarpunt is gelijk aan 1 eurocent. Een simpel voorbeeld: Als u een aankoop doet ter waarde van € 10,00 met 20% korting, dan krijgt u 100 spaarpunten bijgeschreven. De andere 100 spaarpunten gaan naar Jordy.

Hoe ontvangt Jordy het geld?
Wanneer u een aankoop doet wordt automatisch de helft van de korting overgeheveld naar de spaarrekening van Jordy. Aan het einde van elke maand wordt het saldo overgemaakt naar de stichting Jordy Visser.

Wat kan ik doen met de Jordy Visser FanCard spaarpunten?
Als u voldoende saldo op uw FanCard hebt staan, kunt u ermee betalen bij deelnemende winkels en bedrijven. Het bedrag wordt afgeboekt van uw spaarsaldo.

Al dit moois moet iets kosten.. Toch?
U betaald per kalenderjaarminimaal € 30,00 euro en kunt daarna direct en onbeperkt profiteren van alle voordelen en kortingen met de Jordy Visser FanCard. Met deze € 30,00 steunt u meteen Jordy bij het verwezenlijken van zijn sportieve ambities!

Ik kan met mijn FanCard ook bij webshops kopen. Hoe werkt dat?
U kunt met uw FanCard inderdaad bij meer dan 2500 webshops met voordeel kopen. Om dit voordeel te ontvangen moet u wel ingelogd zijn.

Hoe zie ik mijn transacties en saldo in?
Door heel simpel in te loggen op de website van de European Sports Compagny. U komt dan automatisch terecht op uw persoonlijke pagina.

Pas stuk of verloren?
Geen probleem, als u ingelogd bent kun u gemakkelijk een nieuwe aanvragen.

Als u na het lezen van bovenstaande fan wil worden van Jordy, kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

aanmelden